Over Hillary’sHome

Stoer & Landelijk wonen in rust en stijl

Ik wil je graag iets vertellen over Hillary’sHome. Ik sta bekend om een landelijke woonaccessoires winkel met een unieke collectie stoere en landelijke interieurproducten met een persoonlijke touch. Een plek waar rust, landelijke stijl en oog voor detail samenkomen. Gevestigd in een eigen ontworpen notariswoning. Maar eigenlijk is mijn huis een showroom die sfeer uitstraalt waarin woonaccessoires de basis is. Met oog voor detail hebben we onze eigen labelproducten geselecteerd, die exclusiviteit en kwaliteit garanderen.

Over Hillary'sHome: wat heb ik jou te bieden?

Ik, Hilgonda, de drijvende kracht achter Hillary’sHome, deel hier mijn passie voor interieur en laat je graag kennis maken met de warmte en sfeer van mijn notariswoning in het plattelandse Bennekom. Doordat je in de woning de collectie in een huiselijke sfeer terug ziet kan je je goed inbeelden hoe de items in jouw eigen woning tot zijn recht gaan komen. Van meubels voor binnen en buiten tot verlichting, verf, groendecoratie, kunstbloemen en woondecoratie, de collectie wordt wekelijks aangevuld met nieuwe stoere- en landelijke items om je voortdurend te blijven inspireren.

Rustig wonen met een stoere twist

Elke zaterdag is de showroom geopend van 11.00-16.00 uur, waar je onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers inspiratie kunt opdoen in onze huiselijke sfeer. Ontdek de mogelijkheden om jouw eigen interieur te veranderen in een stoere landelijke stijl die rust uitstraalt. We nodigen je uit om de unieke sfeer te proeven en te genieten van de beleving die tot leven komt in mijn woonwinkel Bennekom waarbij persoonlijke aandacht centraal staat.

Interieuradvies

Hillary’sHome biedt niet alleen een prachtige showroom, maar ook interieuradvies op maat. Een rustgevend interieur begint bij de juiste basis, met natuurlijke aarde tinten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Met kleur- en stylingadvies kunnen we jouw woonwensen omzetten in een harmonieus geheel, zodat je huis een plek wordt waar je kunt ontspannen en tot rust komt. Of je nu op zoek bent naar advies voor een specifieke ruimte of hulp nodig hebt bij een verbouwing. Bij Hillary’sHome ben je van harte welkom! Neem vrijblijvend contact op via hilgonda@hillaryshome.nl voor meer informatie over onze diensten en prijzen.

Bedankt voor het lezen waar Hillary’sHome voor staat en we kijken er naar uit om je te verwelkomen en te helpen jouw interieurdromen werkelijkheid te maken.