Kaarsen op batterij

Kaarsen op batterij zijn bij Hillary'sHome beschikbaar in diverse formaten en kleuren. Deze rustieke en elektrische kaarsen zijn bedienbaar op afstandsbediening met timer. De mooiste kaarsen shop je bij Hillary'sHome.
LED kaarsen kopen? | Hillary'sHome

LED kaarsen

Deze LED kaarsen hebben een wax laagje, hierdoor voelen ze echt aan. De kaarsen werken op batterij en hebben een realistische vlam die flikkert. De mooie ledkaarsen zijn beschikbaar in diverse kleuren en formaten.

Bekijk alle LED kaarsen
LED dinerkaarsen kopen? | HIllary'sHome

LED dinerkaarsen

Rechte led dinerkaarsen werken op batterij en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook zijn er korte en lange dinerkaarsen die werken op afstandsbediening en timer.

Shop LED dinerkaarsen
Countryfield stompkaars zand/beige 15cm kopen?

LED stompkaarsen

Elektrische stompkaarsen op batterij hebben een rustiek uiterlijk. Led kaarsen zijn met een afstandsbediening en timer te bedienen op afstand. Beschikbaar in verschillende kleuren. Ook 3 lonten stompkaarsen verkrijgbaar.

Shop LED stompkaarsen
LED waxinelichtjes kopen? | Hillary'sHome

LED waxinelichtjes

Onze mooie led waxinelichtjes met flikkerende vlam lijken net echt. De theelichtjes zijn beschikbaar in zowel klein als groot formaat. De waxinelichtjes werken op batterij en zijn eenvoudig in gebruik.

Shop LED waxinelichtjes
LED drijfkaarsen met flikkerende vlam kopen? | Hillary'sHome

LED drijfkaarsen

Led kaarsen die drijven in het water zijn ideaal voor in een vijver, teil of windlicht. De drijfkaarsen gaan branden wanneer ze in contact komen met water.

LED drijfkaarsen
LED buitenkaarsen kopen? | Hillary'sHome

LED buitenkaarsen

LED kaarsen die geschikt zijn voor buiten hebben een hars laagje rondom het lontje. Hierdoor lijken de tuinkaarsen net echt te branden. De kaarsen zijn waterafstotend en perfect voor buiten.

Shop LED buitenkaarsen

Afstandsbediening voor LED kaarsen

Een afstandsbediening voor led kaarsen bevat een aan/uit schakelaar en timer. Hiermee kun je de led kaarsen op afstand bedienen. De afstandsbediening van het merk Deluxe Homeart en Countryfield zijn beschikbaar.

Shop afstandsbediening
Knoopcelbatterij voor led kaarsen kopen? | Hillary'sHome

Batterijen voor LED kaarsen

Led kaarsen werken op batterijen. Shop batterijen voor je kaarsen en laat het gezellige en flikkerende lichtje van je led kaars branden.

Shop batterijen